Isnin, November 22, 2010

[Tembak Rawak 11] Mandi-manda di Pohang.

Aku baru jumpa seleksi gambar musim panas aku. Ini pertama kali (dalam 5 tahun) aku ikut trip brader Korean yang aku kenal, setelah dipaksa berkali-kali. Atas alasan, aku disuruh merakamkan detik-detik mereka bersama.

Pernah tengok rancangan popular 2 Days 1 Night, di KBS TV? Macam inilah gaya mereka, main game pelik-pelik ketika bersama. Banyak juga permainan yang boleh main, walaupun hanya ada chopstick, penutup botol, air Pepsi dan semangkuk Ttteok.


Hwajin, Pohang [05]

Hwajin, Pohang [04]

Hwajin, Pohang [03]

Hwajin, Pohang [02]

Hwajin, Pohang [01]





Shot yang bukan pakai kamera aku. Atas alasan, kamera takut masuk habuk!

PS: Kamera memang jadi peneman baik dikala kesunyian dalam 'keramaian'.

Kebosanan mencipta kelainan.

2 ulasan:

nil berkata...

gmbr 2: kemas.

Nadia berkata...

hehehe feberet ako tu 1박 2일~!!...

naise picture walopon bkn dr lensa gedabak ko..

tp kan hwajin,phohang 2..lebih menarik minat ako...hehehe

send my regards to him..hohoho(..eh memain jer..)..^^V..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...