Ahad, Oktober 31, 2010

Ketika minggu exam, aku tak update blog sangat pun.

Biasakan dengar macam ini, "Selepas 3 hari tak buka blog, dah berhabuk blog aku!". atau "Rindu sungguh dengan blog aku yang ditinggalkan terbiar selama 5 hari,".

Aku tak rindu blog aku pun, baik aku rindu manusia.
Manusia boleh bercakap, tidak pada blog.


Lama betul minggu exam aku, nak dekat 3 minggu. Aku belum lagi habis, tapi memandangkan aku dah bersedia subjek itu untuk esok, tapi atas sebab-sebab 'special' kepada orang lain, ditangguhkan ke minggu depan.

Hoo-ray.

Entri berunsur serius (ada ke?) kebanyakan aku karang masa aku bosan. Kekadang tersampai 3 entri aku boleh siap, tapi takkan aku nak publish setiap satu, kan? Memang ketika bosan akan datang idea. Tiap-tiap hari aku cuba tidak melakukan benda sama seperti semalam; semalam aku pergi supermarket waktu malam hari ini aku pergi waktu siang sebab nak elakkkan jumpa cashier yang sama. 

Idea, idea, idea. Muncul bila waktu tak kena. Sebab itu aku susun segala buah fikiran yang entah-apa-apa aku dalam blog.

Ada je update.
Cuma tak semua la.



Kebosanan mencipta kelainan.

1 ulasan:

nil berkata...

kat msia exam makin awal sbb deepavali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...