Sabtu, Oktober 09, 2010

Hard Rock bukan batu keras atau batu yang mendendangkan zapin.

Kalau orang itu pergi negara orang, apa patut kita pesan?

Ini soalan untuk kamu.

Aku sudah berapa tahun disini, dan jujurnya aku dah mengecewakan ramai orang. Ada orang nak beli T-shirt yang ada gambar Super Junior (wat de), lepas tu stoking ada gambar Gu Jun Pyo (wat de) dan banyak lagi. Bila aku balik Malaysia je, aku lupa.

Sebab diorang mintak 3 bulan lalu, tanpa ada sebarang update dan perasaan yang bersungguh-sungguh. Hari itu ada siapa entah minta poster SNSD, aku siap research mana kawasan dan market yang sedap harga. Entah mana dia sekarang.




Beijing 2010 [35]

VJ MTV kata, "let's rock our lives!". Kepala kau!



Bila ada seseorang yang hendak berjalan ke luar negara, aku minta benda yang menjadi trademark. Iaitu, barangan Hard Rock Cafe. Aku akan minta apa-apa janji ada nama bandar itu. Aku tahu korang nanti kata, "Ala kat Siam pun ada!". Untuk mengelakkan orang kata begitu, aku tak cabut tag harga dan aku tak pakai pun barangan itu.

Setakat ini aku ada;
(1) T-Shirt biru Hard Rock Cafe Osaka.
(2) T-Shirt hitam (basic) Hard Rock Cafe Tokyo.
(3) T-Shirt hitam (basic design: silver & black) Hard Rock Cafe Paris.
(4) Kameja kasual Hard Rock Cafe Beijing.
(5) T-Shirt hitam (basic) Hard Cafe Hong Kong.
(7) T-Shirt Green Day Special Edition Hard Rock Cafe Seoul.

Untuk sesiapa yang nak kirim barang Hard Rock Cafe, sila sertakan dengan duit.

Aku kirim baju-baju Hard Rock ni semua aku bagi duit. Sebab tak mampu nak berjalan jauh, dapat kenangan sudah la kan.

Kebosanan mencipta kelainan.

5 ulasan:

- koroe - berkata...

belikan biskut raye dari ulsan sekotak bole..haha

DandelinoiD berkata...

hahaha...lepuk karang!

biskut raya mana aku nak cekau? :D

::hazimah:: berkata...

Seoul ada Hard Rock? Tak jumpa pun.

ps: Aku bukan student Korea tapi aku pernah pergi Seoul ^^

DandelinoiD berkata...

ada. skrg x pasti..

shiitake berkata...

kat itaewon kan? dah xde eh?

taknak beli sbb malu nk blikan brg tu kot...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...