Ahad, Jun 20, 2010

Semalam, aku pergi 'date'.

Ayat pelengkap untuk hari Ahad yang berbahang.

Clueless, speechless and dumbness.

Aku dikatakan nampak riang sejak dua menjak ini. Nyanyi lagu Kerispatih, tengok 'She's out of my league'. Abe pun kata aku macam dilamun cinta.

Kalau kau terburu-buru nak baca bagaimana aku melalui masa-masa aku bersama dengan gadis, apakata pergi bancuh kopi dulu. Sebab aku nak bercerita panjang!




Owh, tidak!
Cerita aku keluar 'date' adalah mitos. Jangan percaya dengan mereka.
Tolong-lah!

Aku tengah fokus main Fantasy World Cup!!!
Sila lihat bagaimana orang Korea menyokong pasukan mereka: Kismes Dan Almonds.




PS: Kenapa ada orang berminat bagaimana gadis ideal aku? Aku bukannya artis rakaman!

Kebosanan mencipta kelainan.

5 ulasan:

Munirah Zainuddin berkata...

hmm.aku rs,mmg lumrah manusia kot nk rasa mcm tu.

shiitake berkata...

cis..aku ingat sambungan kisah call rambang itu hari..

Nadia berkata...

hehehe...org nk tau sbb kamu sorg yg pelik..~!!!

DandelinoiD berkata...

shitake: nnt aku citekan.
nadia: kalau ko date ngan aku, sanggup?
munirah: haha...LUMRAH kan?

Nadia berkata...

hah..~!!date..~!!ok jer..tggu ko blk mesia dulu..hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...