Khamis, Oktober 01, 2009

Gambar bogel , aku.

Gila kau, nak letak gambar bogel aku kat sini. Apa-apa pun...

Ini gambar aku, erk. Entah bila.

2008 kot? Ketika kerja mini white studio oleh aku dan kawan aku (dan kepada semua model-model yang hot-hot dan sasa-sasa).


Gambar Cetusan 2009


Deskripsi gambar ini:

[1] Baju ini sudah dirembat oleh seseorang ketika keluar tengah malam musim panas yang lepas. Baju ini diletakkan bersama helmet motor aku yang banyak tempelan selotape kuning oleh Paije. Malam itu juga, aku ditahan oleh polis Korea untuk pemeriksaan kadar alkohol. Lepas, tapi dia cuba untuk menahan sebab tidak memakai helmet. Aku lepas sebab aku jujur bagi tahu: "Helmet saya kena curi, encik!"

[2]Spek coklat itu sudah tiada, tidak silap kena tujahan bola ketika bermain bola sepak. Tak pasti mana bangkainya. Spek itu amat spesial sebab kalau kau berkulit putih cerah, aku akan lihat kau sebagai orang berkulit coklat juga. Kalau kau berkulit hitam, tiada efek, kot. Harga tidak sampai RM 150. Seronok dapat lihat warna rumput kaler coklat.

[3]Lensa yang aku pakai ketika itu sekarang menjadi bahan carutan aku. Sebab ianya adalah basic lense. Membataskan imiginasi aku kalau nak ambil gambar agak sedap dilihat oleh mata. Lensa ini juga pernah mencatatkan kemalangan awal tahun ini, tapi sudah diservis baik oleh NIKON Malaysia (maaf, lembab betul servis mereka. Terpaksa tolak beberapa pelawaan mengambil gambar bersama rakan sebaya).

[4] Aku bergaya.

[5] Aku kacak.

[6] Aku kiut.

[7] Aku cool.

[8] Aku hensem.

[9] Aku tampan.

[10] (Pendapat pembaca bila lihat gambar ini)

Carutan, makian, hasutan, ugutan dan cacian semua diterima baik sama sekali.

Kebosanan mencipta kelainan.


7 ulasan:

jijie berkata...

muka blank vs blur

nizam baharin berkata...

adib kau pon dah pandai mencapub skg kan..hahahha dulu punya la susah nak cari gambar kat blog kau ni..skg bukan main lagi kau...HAHAHHAHA

Nabil Fizri berkata...

ah.
minyak kaki je gua tgk

k.A berkata...

ni macam kau betol2 tengah bosan.haha

firdausMohamad berkata...

sebijik macam pemain bola yugoslavia!!

hahaha!

anyway, Selamat Hari Raya bro~

:D

DandelinoiD berkata...

nizam & k.a: huhu...ak mmg betol2 bosan...

nabil: haha...aku suka kau

k,a: LOL...lawak dow

Tanpa Nama berkata...

Почему регистрация не работает ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...