Rabu, Oktober 28, 2009

Bosan sangat ni!

Sakit peha (harap-harap jangan putus urat).
Sakit kepala (sekejap panas, sekejap sejuk).
Sakit belakang (tidur dalam bas, posisi tak betul).
Tekak kering (kurang minum air).
Kerja melambak (nasib seorang pelajar).

Yellow Ring.

Kita adalah kita. Aku adalah aku.


Hari ini aku kembali dalam keadaan yang asal. Mampu berlari di koridor (rujuk entri sebelum ini).

Sebenarnya, aku dalam mood yang begitu bosan se-sangat. Macam tak inspirasi hendak melakukan sesuatu. Aku nak pergi ke kedai roti, tapi aku tangguhkan kerana aku malas. Begitu juga dengan niat membeli pisau cukur. Aku tangguhkan juga. Menebal lah jawabnya. Biar. Aku adalah aku.

Macam tak menepati tema, 'Kebosanan mencipta kelainan'. Aku memang betul-betul bosan.

Sekejap aku buka buku 'The Host' karangan Stephanie Mayer. Lepas itu aku buka EF for ICE karangan Pulkrabek. Aku tidur.

Harap-harap, menjelang malam ini aku akan buat report dengan bersungguh-sungguh.

PS: Akil Hayy gaduh dengan Awie. Gelabah giler. Siapa kata kau ikon? Harap-harap kau sudah puas bersenggama dengan Waheeda. Opps.

Kebosanan mencipta kelainan.

4 ulasan:

e. indah berkata...

~salam ...


knapa akhil gaduh ngan awie...o tak tau pulak ceta ne...

nway salam lalu ya ...

Ries Lee berkata...

kau ikut jugak industri hiburan tanah air ni...

Judiene berkata...

ko skt peha sbb selalu berlari kt koridor tu ke??

ahahahaahaha..

:)

DandelinoiD berkata...

e.indah: entah baca web mana entah. cite pasal statement akil hayy dan awie yg panas...

ries lee: TERBACA!. industri hiburan Malaysia sama je...letak gambar kahwin, cite pasal gaduh, cite kat mahkamah...lepas tu cerai. keluar statement gitu gini...WTH.

judiene: aku rasa kena kurangkan aktiviti lari di koridor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...