Isnin, Februari 02, 2009

Malam Ahad, selepas 10 malam.

Penangan antibiotik, muka lebam (ubat tak kena). Tak pasal-pasal muka aku jadi sembam, bibir jadi macam Angelina Jolie, tangan macam Incredible Hulk. Semua membesar!!!

@#$%$^@%^^%#^@%%#@
(Tengah memendam perasaan pada doktor yang suruh makan ubat ini)

Rasanya ini kali pertama selepas 3 tahun lebih, aku makan ubat antibiotik. Dah lama tak sakit macam begini, sekali kena, pergh. Memang terlantar. Terlantar pun sempat tengok perlawanan akhir tennis Australian Open.

Perlawanan semalam dikira agak menarik, walaupun tak semenarik perlawanan separuh akhir Nadal VS Verdasco. Bolehlah jadi hiburan masa tengah-tengah badan tak sedap begini. Nasib baik tak sampai 5 jam lebih perlawanan hari ini, taubat aku memang menyampah dengan sukan tennis kalau lebih 5 jam. Lama sangatlah.

Lepas tu menunggu tengah malam, perlawanan Chelsea VS Liverpool.

Aku dah tahu keputusan itu. Liverpool menang minit akhir. 2-0.

Komen aku:
Aku rasa Chelsea bukan pasukan yang aku rasa Chelsea sebenar. Dulu Chelsea bawah Maurinho, punyalah hebat gaya permainan mereka. Tapi ada sesuatu yang tak kena dibawah kendalian Scolari. Tak hebat macam 2 musim lalu. Aku memang mengharap Chelsea menang semalam.

Aku memang tak suka Liverpool. Harap maaf. Tapi aku boleh menyanyikan lagu You’ll Never Walk Alone (lagu rasmi peminat Liverpool).

(Menaip sambil mengusap bibir ala-ala Angelina Jolie dengan tangan ala-ala Incredible Hulk)

HAHA. Kebosanan mencipta kelainan.

3 ulasan:

farahcaca berkata...

siannye~

mykrusye berkata...

Kadang2 ada antibiotik yg xsesuai dgn kita. Atau awk terlebih atau terkurang dos yang sesuai utk awk kot...apa2 pun, cepat sembuh ya :)

zeeyazain berkata...

patut la aku demam!

jangkit ngan ko rupenye...

hari uh aku hampir passkan hadiah besday ko kat anip...tapi anip la,balik cepat sgt...x sempat nak kirim...

kire xde rezeki la ea? huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...