Rabu, Mei 02, 2012

Telah tetapkan pada umur 30.

Umur kita semakin lanjut, dan samada kita sedar atau sedar tentang masa mendatang. Sebenarnya kita akan lebih serius dan serius.

Hari ini aku telah tetapkan sesuatu.

Pada umur 30, aku akan pergi ke Paris.





Percaya atau tidak, aku akan cuba berusaha ke arah itu bermula dari sekarang.

Kebosanan mencipta kelainan.

4 ulasan:

a.s.m.a berkata...

kenapa paris ??
*musykil*
sebab paris = kota cinta ??
is it?

Hulala ;p berkata...

jiyeah!!
teringat kata2 ayah masa nk pergi UK...kalau nak pergi mana2 green light dia senang jer...
'pergi la mana2 pun bumi nie Allah yg punya'
;)

fauzana berkata...

chup, time tu pergi bersendiri ke bersame org disayangi?

Tanpa Nama berkata...

Kalau kau tulis post 2kali sehari pun aku tak jemu nak membaca...teruskan menulis!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...