Ahad, Mac 27, 2011

Maniskan kalau Nelydia Senrose pakai tudung.

Memang timing baiknya semalam.

Habis je tamatnya drama Khalifah lakunan muslimah sejati oleh Nelydia Senrose, aku terus bagi pendapat aku pasal dia. Yelah, pelakon baru mungkin (aku bukan peminat drama Melayu plak). Lepas itu kali pertama jumpa dengan imej komplit (complete), bertudung, ayu, lemah-lembut, bersopan-santun dan bla, bla, bla.

Dalam pakej, orang kata.

Pagi tadi lepas melantak roti canai, aku teruskan carian siapakah dia Nelydia Senrose. Aku jumpa fan pages Facebook dia - bukan imej seperti semalam. Selepas itu aku baca Wall dia pula. Sumpah. Aku dah tahap peminat sejati ni. Bahkan boleh digelar stalker. Baca-baca, semuanya himpres dengan imej yang Nelydia Senrose semalam.


Belum lagi jumpa gambaran semalam (yang berbaju belang-belang).
Cilok dari Fan Page Nelydia Senrose.

Aku tak tahu lepas ni dia berlakon filem atau drama apa lagi.

Kalau dia bertudung dalam lakonan dia, aku akan tengok. Ini kata-kata ku.








Sebab, kali pertama jatuh hati dalam imej yang baik.

Geli-dowh entri ini.

PS: 'Kembali kepada fitrah' adalah novel kisah lelaki jadi nyah.

Kebosanan mencipta kelainan.

3 ulasan:

Niz berkata...

mcm2 dah keyword aku cari utk gmbr dia yg bertudung.
xjumpa lngsung.
heh.sabar ja la

Nadia berkata...

eeeeuuuuuu....~!!!(bak kata matlutfi)...hehehehe

NUR IZZATUL NADIAH berkata...

memang lawo sangat dia pakai tudung !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...