Jumaat, Disember 03, 2010

[Tembak Rawak 14] Komponen PC yang wajar diketahui.

Kali pertama aku pegang komputer adalah masa darjah 4. Game tembak (gambar pecah gile, sebab piksel rendah) tu pun dah kagum. Sejak dari itu, aku dah merosakkan 3 komputer.

Pertama, komputer mak aku beli. Sebabnya aku delete file penting dalam WINDOW file. Kedua, komputer sekolah. Aku nak install Emulator King, tapi tiba-tiba skrin hitam. Masa itu aku tak reti langsung pasal kad grafik, motherboard. Ketiga, komputer yang dah mak aku repair. Rosak sebab overuse main Fifa.

Tak gak aku jadi macam Bill Gates, berjaya selepas merosakkan komputer university!
Tipu.



PC 001

PC 002

PC 003

PC 004

PC 005

PC 006


Harta peninggalan selepas 4 tahun.

Bermacam-macam permainan/aplikasi yang telah aku cuba. Jangan terlalu emosi dengan benda.

We're human after all.

Kebosanan mencipta kelainan.

2 ulasan:

a.s.m.a berkata...

tinggi cita2 nak jadi bill gates haha

http://drmuslimah.blogspot.com/

nil berkata...

gambar x dak penerangan.

jadi, aku tetap tak kenal komponen2 di atas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...