Sabtu, November 20, 2010

Ramai menyombong tak nak tengok 2 Alam. Sengal.

Entah apa-apa lah korang ni. Cukup-cukuplah tu tak sukakan Dr. Rozmey.

Kutuk rambut dia, kekayaan dia, filem dia yang siap ada perutusan ke apa. Lepas itu, kritik lagi pasal Pamela Anderson.

Pasal filem 2 Alam tu...

Semua dok sibuk tanya, "Eh, kau dah tengok ke 2 Alam tu?". Belum tengok dah kutuk, macam sampah. Wartawan pun dah cakap pasal tak seronok, tapi wartawan la. Macam filem Hangover, ingat ada orang bagi 'kredit' kat cerita itu ke? Alih-alih jadi top-hit summer movie kat Hollywood.

Jangan kutuk banyak, kalau tak tengok lagi 2 Alam!

(aku bukan promosi ke apa, dia bukannya kenal aku pun. OK bagi aku, tak menipu masyarakat dalam penjualan produk bukan seperti artis tertentu)

Hidup 2 Alam! HAHA.

PS: Antagonis memainkan peranan dalam 'chaos'.

Kebosanan mencipta kelainan.

1 ulasan:

nil berkata...

katakan perangai dr ni biasa je, mesti org g tgk cite dia.

ni puji diri sendiri, x patut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...