Rabu, November 10, 2010

Aku rindu zaman blog tahun 2008.

Tadi aku baca blog ini: Diloz O' Blog.

Dia salah satu sumber inspirasi aku ambil gambar-gambar sekeliling tempat kita berjalan.



Blog Cik Epal, Eyriqazz dan Joegrimjoe. Aku follow je.  Aku follow twitter mereka, untuk tahu bagaimana mereka menarik trafik. Sebab aku nak tahu apa yang keistimewaannya mereka.

Tiada.

Ini pendapat peribadi aku.

Aku jadikan kes AC Mizal dan gelang-gelangnya sebagai ukur panduan. Bila benda ini menjadi isu, mereka berlumba-lumba mengeluarkan benda yang sama.

Bila suatu benda berkaitan dengan duit, maka itu yang akan jadi: berlumba-lumba.

Sekali lagi, ini pendapat peribadi aku.

Maaf, nama yang disebut diatas.

Kebosanan mencipta kelainan.

5 ulasan:

MyZone~theUn4given berkata...

kebosanan mencipta kelainan..great2..kdg2 bosan tu jd leader idea...:)

Diloz berkata...

betul.
blog-blog otai kemuncak tahun 2008.
waktu itu meriah lain macam.
hari-hari pun blogwalking.

thanks a lot, dude.
terharu aku.

:)

daLYaLaMHa berkata...

aku rindu blog ko zaman dulu.
zaman frenster,zaman awal-awal.hehehe

DandelinoiD berkata...

myzone: haha. thx.
diloz: wlcm~
dalyalamha: aku tak boleh menulis macam dulu dah...dah cuba!

Is berkata...

aku rindu zaman blog 2009.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...