Ahad, Mac 28, 2010

Nak download IRIS kat mana?

Jangan tanya aku.

Dah aku ada kat Korea Selatan, baik aku tengok kat TV. Serba lawa, sebab guna high-definition (HD). Ada je kat mana-mana blog yang menawarkan drama I.R.I.S.

Ini drama yang membuatkan sakit hati. Sebab banyak sangat kejutan dia bagi.



IRIS Poster

T.O.P Big Bang tak KOOL menjadi the bad assassins.



Ini dahlah drama aksi yang padat. Kenapa nak letak juga unsur romantik yang keterlaluan.

Drama Korea ini suka sangat bermain dengan jiwa romantik/jiwang-jiwang-melampau.




PS: Aku masih rasa drama Jepun adalah drama yang mempunyai idea yang serba-serbi gila dan lawak.

Kebosanan mencipta kelainan.

5 ulasan:

Ries Lee berkata...

drama korea streotype.
drama jepun lagi best sbb ada kepebagaian.
korea ada cter kamenrider mcm jepun tak?

DandelinoiD berkata...

yerp!

mana ada dow cite mcm tu...
semua stok nak kasi viewer nangis leleh ye, tak ada nak kasi gelak melampau-lampau...

cocktail berkata...

owh..ade 1 cite korea..you're beautiful..ok la..x byk part nangis..enjoy jugak tgk..tp drama jepun mmg la bes..

DandelinoiD berkata...

cocktail: lagi satu lama sgt drama korea, sampai 16 jam....adeyhs!

cocktail berkata...

2 la..terutame boys over flower..dh smpi eps belas2 ak dh bosan giler..
layan cite verc jepun plak..hana yori dango..ha..simple..stret jek..sedap ag..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...