Jumaat, Februari 12, 2010

Ini alien yang bakal menjadi isu hangat dalam Dandelinoid.

Aku tak tahu-lah samada korang masih ingat lagi blog "theycallmealien".

Blog ini boleh dikatakan masuk tanah (terkubur?), cuma penulisnya masih hidup. Penulis juga telah banyak kali meminta izin supaya menjadi hot dalam Dandelinoid. Dan aku berusaha mencari gambar-gambar yang agak-agak serba-serbi hot-hot dan macho-macho. Akhirnya aku jumpa dalam hard-disk yang serba berhabuk.

Dikhabarkan alien ini bernama Emberg, dan bakal melalui kehidupan di Ulsan (tempat dimana aku sedang bermukim). En. Pilah memberi gambaran bahawa alien ini adalah makhluk yang memang lucu dan petah berkata-kata. Tidak pasti bahasa rasmi di planet sendiri, yang pasti boleh berkata-kata bahasa Melayu dengan indah, malah lancar seperti air berkata-kata bahasa Korea.

Ini-lah gambar ketika keluar bersama-sama alien pada tahun yang berlalu...

Kalau berminat dengan alien ini, alamatkan alamat emel anda ke alamat emel yang tertera pada sudut blog ini.


Emberg 01


Emberg 02


Emberg 03



Adakah alien ini:

1# Kiut?
2# Hensem?
3# Kacak?
4# Sedang-sedang?
5# Muka pecah rumah orang?


Aku amat 'eksaited' untuk berjumpa alien ini di Ulsan!

PS: Dia dah ada awek.

Kebosanan mencipta kelainan.

5 ulasan:

eM-BerG berkata...

ohh damn dou
iklan x beragak
nnt kita maen strobe jom kat ulsan
wat gambar sempoi2

Judiene berkata...

uiks
who is this mamat??
hehehee~~

DandelinoiD berkata...

aku punya guru dalam forografi.

Guo Heinz berkata...

kacak siot...gilo la

zeeyazain berkata...

hensem seh....rambut dia!

ape rahsia keantikan anda?
kui3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...