Jumaat, November 13, 2009

Seks itu masih mampu dijual.

Industri pelacuran adalah industri tertua di dunia?

Bicara tentang seks mungkin menjadi taboo di negara Asia. Kalau tiba-tiba aku cakap benda-benda lucah di blog ini, orang akan fikir aku begini, begini dan begitu. Itu yang berlaku pada entri lepas. Ya, aku berjaya memecahkan imej baik aku yang bercerita dalam ruang selesa. Aku letupkan satu cerita, ramai nak baca.

Korang pun suka cerita seks bukan?

Manga?
Majalah lucah, filem lucah. Apalagi yang mampu ditawarkan?


Sekarang jadi satu trend di Korea. Dikalangan artis itu sendiri. Kena seksi, kena pandai menari gaya seksi, gaya manja menggoda. Suara belakang cerita. Buat klip video seksi-seksi, ada aksi separa lucah sikit. Letak kat Youtube. Kau menjadi hit. Kau digilai ramai. Kau meletup!

Sekarang wujud istilah 'Group Idol'. SNSD adalah salah contoh daripadanya. Dan deretan nama yang boleh di cari, sila pergi ke blog-blog artis Korea. Aku tak nak letak nama mereka disini.

Mereka ini suara, sedang-sedang. Body? WOW. Muka? WOW. Mungkin kalau kau si pervert, imiginasi gadis untuk kau setubuhi dah cukup kot.

Temanya, mudah. Seks itu masih mampu dijual.

Contohnya kau letak gambar Blake Lively kat ubat gigi jenama Colgate. Tak payah kau iklankan kat TV, ada je orang beli nanti. Ini juga salah satu idea penjenamaan syarikat Virgin Atlantic Airways yang dikendalikan oleh Sir Richard Branson. Setiap kali dia ada buat promosi, akan ada 10 gadis yang stok muka-muka Pet of The Month mengelilingi bos mereka. Bila orang lalu, terutama lelaki akan kata: Aku patut cuba naik Virgin Atlantic Airways!.



Setiap kali kalau aku nak dengar lagu-lagu dari Group Idol ni, aku kena tengok video muzik mereka. Bagi aku, bila suatu lagi itu berkualiti adalah apabila aku tak tahu siapa penyanyi, album apakah itu dan bila aku dengar aku akan kata:

"Siapa penyanyi, apa tajuk lagu ni?"

Banyak lagu aku minat dimainkan secara tak sengaja menggunakan 'Mood Shuffle' dan 'Genius'.

Kebosanan mencipta kelainan.

8 ulasan:

si G.E.D.I.K.S berkata...

KOMPEMMMM pasni blog ni orang vote jadi blog lucah penuh seks pulak!!
hahahaa
tajuk nak bakar hits tak beragak!!
tp gempak sehh :)

Guo Edward Heinz berkata...

btol2...nk tgk btol2 leh nyanyi search 서인국...terbaik siot

jumari jipan berkata...

God, I love this topic !!.

jgn risau, bro. aku x judge kau.

aku suke 오자와 마리아.. kenal?? ( :evil: )

Judiene berkata...

wahhh
kalo kt mesia ni, awal2 lg da kne ban kot
pasni try jual ubat gigi ltk pic ko pose maut, tgk rmai x yg beli
hahahaha~~

iezat n hobbes berkata...

ahh!
gua stim!

DandelinoiD berkata...

kak bas: haha...nak cari duit, kena bakar2 traffic.

guo: ko suma yg cantik2 terbaik, kan?

jumari: thx mate, tp...itu tak kenal la plak.

judiene: aku takut, aku punca sykt itu bankrupt

iezat: wow~

han eba berkata...

betul-betul.wait,majalah nono bukan mjlh mcm tu ah,tu majalh fesyen* zzzz

tapikan,kalau mcm video seksi2 kat Korea nun,bolehlah tapi mcm After School yg sungguh seksi meksi tu dan suara mereka sgt tak sedap tu,kalau kat Malaysia sgt tidak suka lah.tp lelaki suka ah.suka sebab seksi.HAHA

Tanpa Nama berkata...

Private Amateure

free xxx games

Geile Girls

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...