Jumaat, November 06, 2009

Akhirnya, dia melafazkan kata putus jua.

Aku tak pernah serius pun dalam mempunyai hubungan percintaan. Dan aku pun tak ada niat nak mendekati zon itu dalam waktu terdekat. Mungkin aku dalam mood sangap, mungkin tidak. Aku risau kenyataan ini akan membuatkan orang bimbang. Tapi, yang pasti aku bukan 'gay'.

Dark Side.
Putus jua.


Semakin umur aku lanjut, (padahal belum masuk lagi umur 30-an) semakin kerap aku menerima usikan nakal atau sindiran yang merujuk adakah aku sudah mempunyai pilihan hati. Adakah ini suatu kebiasaan untuk lelaki yang suka bermain Mafia Wars dalam Facebook?

Sekarang orang begitu ambil berat tentang info status hubungan mereka dalam Facebook;

Single.
Complicated.
In Relationship.

Maaf-lah yer. Aku main Facebook sebab nak main game je.

Selipar aku dah putus. Dan akhirnya selipar aku melafazkan kata putus jua setelah sekian lamanya. Selipar ini yang banyak berjalan. Dari Seoul ke Ulsan ke Busan. Selipar ini juga yang berjaya menyaksikan bikini-bikini dalam bilangan yang begitu banyak. Selipar ini juga yang berjaya merendamkan diri kaki bukit.

Pernah jua selipar ini menjengkelkan bila tapaknya sudah haus. Agak keraplah jua ingin membuatkan aku kata 'kita clashlah!' pada awal-awal. Tapi aku masih bersabar. Aku tahan sampailah aku beli selipar baru.

OWH. Memang sedih perasaan membuang selipar.

Kebosanan mencipta kelainan.

9 ulasan:

jijie berkata...

haha..adib nye post pun ala2 post cintan cintun... topic of the day kot. =p

jijie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
jumari jipan berkata...

“The weight of the world is love. Under the burden of solitude, under the burden of dissatisfaction.”- Allen Ginsberg.
Cewah.~

Btw, aku single. :-)

baLmickY (^_^) berkata...

suke ngn tajuk entri~ ;P

baLmickY (^_^) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
baLmickY (^_^) berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
DandelinoiD berkata...

owh...byk komen di remove?

NoRFazIeHa nOrkHrdir berkata...

simpn je seliper dlm frame... lbh krg aku je ko ni.. bgus2 truskn.. jgn mmbzir..

NoRFazIeHa nOrkHrdir berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...