Isnin, Jun 01, 2009

Memang sakit, sangat!.

Hari semakin panas, otak aku pun semakin panas.

Aku sungguh gembira hari ini. Se-sangat gembira. Aku hari ini buat presentation pasal wanita, dan aku buat dengan jayanya. Lepas itu dapat pujian lagi.

"Hey, you are simply the best man!"

Ini adalah secara formal aku bercakap pasal wanita didepan khayalak ramai. Kau kena jadi begitu kool tak hengat dunia. Aku juga menggayakan gaya wanita didepan kelas, yang mana orang yang betul-betul muka tembok mampu lakukan.

Aku tengah tunggu 2 minggu lagi ni.

Harap-harap tak ada perubahan.

Maaf, aku begitu sibuk nak menaip entri-entri baru. Tinggalkan komen atau soalan.


Kebosanan mencipta kelainan.

3 ulasan:

Zaiy berkata...

soalan saya: presentation tu pasal wanita ke kamu present jadi wanita?

maaf la. kebosanan mencipta kelainan jadi saya kurang faham.

dandelinoid berkata...

pasal wanita, dan ada situasi kamu kena menggayakan gaya wanita...

seperti gaya kebanyakan gadis gedik berkata 'whatever' dengan tangan lembut...

yeah, begitu tak segan sekali!

KuCAi berkata...

aku berharap ko hanya berlakon menjadi wanita sahaja.
kalau kau benar-benar mahu pilih jalan untuk menjadi wanita,ak rasa kebosanan memang mencipta 'kelainan'.haha.

tapi memang betul,belakon menjadi wanita atau apondan memang perlu kan kemukaan yang sangat tembok.
haha.ape ak merepek ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...