Selasa, April 28, 2009

Ramai orang memperkatakan tentang ini.

Owh, tidak. Ia begitu menyentuh hati.

Sejak kebelakangan ini, budak sebelah aku kuat melayari laman Youtube. Kiranya, dia lebih up-to-date dari kamu semua. Kamu baru nak kagum Susan Boyle ada bakat menyanyi, dia sudah lama tahu dan dia sudah tahu bahawa Susan Boyle telah meluruskan rambut.

Dah beratus blog membuat kritikan positf mengenai apa yang berlaku di bawah ini. Aku juga tak mahu ketinggalan.Mesejnya, tidak sempurna itu indah. Lepas ini, tak payah kita memperlekehkan orang disebelah kamu walaupun bau kentut macam telur busuk atau tidur dengkur macam gajah. Lihat sudut positif dan katakan "Owh, kamu terlalu indah".

Ini antara situasi yang aku cuba bayangkan,

Pasangan kamu kentut dengan bau yang...huh!
Apa patut kamu buat:
Tutup mulut, tahan nafas selama 10 saat. Lepas itu kata, "Bau bila saya hidu bau ni... saya dapat tahu yang kamu ada di sebelah saya". Lepas tu tepuk tangan, tanda tanniah.

Pasangan kamu menguap macam singa.
Apa patut kamu buat:
Geleng kepala. Lepas itu senyum. Cakap "Gaya menguap macam singa. Tapi, awak nak tahu, saya suka singa. Sebab mereka 'ganas',". Teruskan dengan senyuman. Kalau dia nak lempang kamu, bersedia.Kadangkala, manusia merapu tanpa sedar yang matahari hampir terbenam.

Kebosanan mencipta kelainan.

4 ulasan:

Guo berkata...

aku suke yg ni....sedih gile..감동 받았다

liyana berkata...

sedih. suka. thanks!

si G.E.D.I.K.S berkata...

suke betul video tu..
very sweeettt...

dandelinoid berkata...

semua perasaan ada...

sedih, suka, gila, sweet...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...