Isnin, Disember 03, 2007

HUJAN...dalam blog aku.





Ini cubaan pertama mengenalkan band yang rasanya best...
Idea ini datang daripada saudara NAIM kita! Yes...dia selalu dengar lagu-lagu macam ini. Suatu hari saya cadangkan buat sahaja blog atau web macam Radio MALAYA (sesiapa yang tahu pasal radio ini), tapi dia kata malas...dia kata lecehlah, nak cari lagu lagi lah, susah nak kumpul lagu...
Saya telah kumpul lagu band kugiran HUJAN, upload, dan letakkan dalam blog saya...!!!
Semuanya saya kira tak lebih 30 minit nak buat untuk satu band...

Nak promosi salah satu pautan kepada blog dandeLinoid iaitu:

http://dandelinoid.imeem.com/


Apa lagi NAIM, buat Mee Bandung minggu ini...sambil layan SKA pula...

3 ulasan:

liyana berkata...

aku ade gaks dgr band hujan..since aku tgk cte kami..
ko ade tgk cte tu x? cte kami..kalo xde,tgk laa...
erm..x famous sgt kt msia band neh..but still got d chance to bcome famous..heheh
good job..

(bernas kn komen aku??)

eL berkata...

pagi yg gelap..
kini sudah terang..
lalala~

dandelinoid berkata...

aku suka part...
...aku adikku dan engkau abang...
lagu adik beradik, jarang dgr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...