Rabu, Disember 15, 2010

[Tembak Rawak 20] Mari melantak makanan bakar sepuas hati!

Semua orang...(aku berhenti kejap, sebab banyak sangat aku assume fakta dengan menggunakan 'semua orang'). Semua orang.

Kebanyakan blogger mampu untuk menangkap gambar-gambar makanan, makanan yang dimakan bersama kekasih, kawan atau keluarga. Lagi-lagi persekitaran kau tu memang penuh dengan makanan. Aku rasa nak buat satu benda: Mengumpul Date Course di Malaysia.

Aku akan terangkan lebih lanjut, nanti.


DSC_1971003

DSC_1972003

DSC_2052003

DSC_2062003

DSC_2098003

DSC_2104003

DSC_2105003

DSC_2115003

DSC_2117003

DSC_2123003


Makan, makan, makan.

Kebosanan mencipta kelainan.

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

da abes exam ke?
ko da dpt kje lom?atau ko sambung master?

Diloz berkata...

2nd last tu detached lens ke PP?

efek macam best je.
:)

Lelaki Ini berkata...

wah
besh2!
mau sikit!

DandelinoiD berkata...

aku belum habis exam. keje atau sambung master pun belum decide. tengah fokus nak habis kan belajar.

diloz: detached lens...x expect sampai macam ni sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...