Ahad, Ogos 15, 2010

Peti surat aku masih kosong.

Aku masih tak lupa nikmat dapat surat apa-apa melalui peti surat.

Surat tawaran belajar kesana-sini.
Surat jemputan kahwin saudara-mara/kawan-kawan.
Surat yang ada kad raya.
Surat yang bukan surat, tapi poskad.

Surat yang tak seronok pun ada; surat penyata kewangan yang menunjukkan aku sudah keluar duit sekian-sekian dan penyata bil telefon bimbit.






Peti Surat

Peti surat Parit Enam, Sabak Bernam.




Siapa nak kad raya dari aku tahun ini?
Sila emailkan alamat anda secepat mungkin.

Kembali kepada tradisional, kata si masa depan.
Memang betul. Tradisional membuatkan lebih emosi.

Tak mainlah wish kat Wall di Facebook.




Kebosanan mencipta kelainan.

6 ulasan:

zaiy berkata...

saya nak kad raya. boleh ke?

jijie berkata...

fuh... malu nak cakap ni.. tapi tetap nak cakap gak...
err...





nak kad raya gak!

mataikan berkata...

nak2...
nak kad raya....
jitra kedah yer..
maceh..:))

Cik Iylia Syafiqah berkata...

adib!!aku nak kad raya :

Batu 18 3/4,
Jalan Demang Taha,
Kampong Lekok,
7830 Masjid tanah,
MELAKA

MieZa berkata...

aku nak kad raya dari korea jugak...tak nak dari malaysia =P

Robot Baik berkata...

aku nak jugak.











nak setem korea jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...