Jumaat, Julai 09, 2010

Cubaan memalukan diri sendiri, sebelum gunting rambut, KOT.

Selepas beberapa episod berpindah randah (sepatutnya nomad sudah patut aku miliki), disebabkan itu aku jadi agak letih.

Sekali lagi aku buat benda tak senonoh dengan PhotoBooth yang sudah sedia di-install.
Ini tak memerlukan kedai-gambar (photoshop). Aku masih kagum dengan cara ambil gambar seorang diri, dimana akan kelihatan cantik.

OK, ini gambar yang pha-il (failed).




Memalukan 01

Cubaan pertama, cari ruang.

Memalukan 02

Cubaan kedua dengan berus gigi. Agak kelihatan pha-il.

Memalukan 03

Yes. Aku berjaya buat muka bahagia!!!






Profesor aku, budak master kat laboratory, Mr. Guo Heinz dan ahjumma sering kali kritik rambut aku. Akhirnya aku akan ke mana-mana kedai gunting rambut.

Ada brader tu, bagi aku 10,000 Won supaya bila aku ada depan dia, dia tak rasa serabut atau buang masa nak kutuk aku.

PS: 40 minit sebelum aku gunting rambut. Malas aku nak menapak ke situ. Sebab aku tak suka gaya rambut yang lurus semacam je.

Kebosanan mencipta kelainan.

4 ulasan:

flyz berkata...

Pasal rambut aku xkisah...yg belakang tu...aduiiiyaaa!!!hu..hu...

DandelinoiD berkata...

kata baru pindah...
nak expect apa...haha

Ries Lee berkata...

erm, better ko ubah style rambut ko tu. malas nak cakap byk.



hahaha!

mataikan berkata...

muka bahagia ko...ragu2 ak...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...