Jumaat, Jun 11, 2010

Formspring : Dandelinoid.

Ada orang bertanya, relevankah mempunyai Formspring; iaitu web dimana kau menerima soalan-soalan dari kebanyakan orang, dan kau menjawabnya. Tapi, mungkin ada beratus orang membaca sesi soal-jawab tersebut.






Ada beberapa manusia aku kenal mempunyai Formspring. Aku mendapati soalan-soalan yang dikemukakan mungkin hanya untuk berjenaka atau nak kutuk-kutuk secara tenang.

Aku mahukan soalan dari kamu semua, pembaca sekalian.

Sanggupkah?

Kebosanan mencipta kelainan.

2 ulasan:

flyz berkata...

sebenarnya mcm sama ngn chat box,ym dan komen...so?hu..hu..

DandelinoiD berkata...

erm...memang pun. HAHA.

tapi macam best je, ada formspring.
MACAM je kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...